info@hostelizvor.me

+382 67 364 760

Smokovac, PodgoricaSport Climbing

Jedna od velikih aktrakcija koju ”Hostel Izvor” nudi gostima koji ga posjete jeste Sport Climbing!
U pitanju je ekstremni sport, mlada disciplina koja postaje mnogima interesantna!

Sportski penjači i organizovane grupe dobijaju posebne popuste!

Hostel izvor ima idealnu poziciju za sve one koji se žele oprobati u ovom sportu. Mjesto Smokovac, u čijem se središtu nalazi Hostel, postalo je veoma interesantan teren za sve penjače koji vole sportsko penjanje.

Stijene u ovom regionu pružaju najbolje mogućnosti za penjanje kraćih, sportskih smjerova, kao i dužih smjerova do 120 metara visine, kako zbog svoje atraktivnosti i dobrog kvaliteta, tako i zbog blizine i lakoće pristupa. Stijene su krečnjačkog tipa, sive i žućkaste boje.
Sezona penjanja počinje već krajem zime ( februar, mart ) i traje do kasne jeseni ( novembar, decembar ), mada, može se penjati i tokom cijele godine, osim u najhladnijim zimskim i najtoplijim ljetnjim danima. U ljetnjim mjesecima treba obratiti pažnju na zmije. Potencijali za penjanje i opremanje smjerova nisu ni približno iskorišteni. Postoji više sektora (blokova).

Velika ponuda različitih smjerova, razlićite težine i zahtjevnosti, a sve na 100 metara od Hostela, razlog je da nas posjetite i da uživate u boravku u našem hostelu!

Posaljite zahtjev i mozemo Vam organizovati profesionalnog vodica sa opremom uz odgovarajucu naknadu.

Za detaljnije informacije o smjerovima, terenima, možete takodje posjetiti:
http://montenegroclimbing.net/podgorica/

Galerija

Pošalji upit

Popunite formu niže i pošaljite upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.