info@hostelizvor.me

+382 67 364 760

Smokovac, PodgoricaUslovi korišćenja

1. Osnovni podaci
NAJ COMPANY DOO, SMOKOVAC BB- 81 000 PODGORICA – HOSTEL IZVOR ; PIB : 02757915, PDV 30/31-08849-05, CKB BANKA 510 -29611-59 , ZAPAD BANKA 570-0001110013376-95.

 • Check in : 14:00-22:00
 • Check out : 07:00-11:00

2. Izjava o konverziji:
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti EUR-u . Za informativni prikaz cijena u drugim valutama koristi se srednji kurs Centralne Banke Crne Gore . Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije , a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat . Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cijene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumjevanju.

3. Politika reklamacija i kontakt podaci za korisnike ukoliko žele da se informišu o reklamaciji ili narudžbini
Ukoliko želite da uložite reklamaciju / pritužbu na vrstu pružene usluge molimo Vas da nas kontaktirate putem e mail adrese : info@hostelizvor.me

4. Uslovi otkaza aranžmana i promjene termina:
Gost je dužan da mailom obavjesti recepciju hostela IZVOR (info@hostelizvor.me ) o odustajanju ili promjeni termina aranžmana . U zavisnosti od rokova otkaza aranžmana zadržavaju se sledeći procenti od ukupne cijene :

 • Gost može besplatno da otkaže do 3 dana prije dolaska ili ako nije drugačije dogovoreno sa ovlašćenim licem . Gostu će biti naplaćeno: ukupna cijena rezervacije ukoliko otkaže u roku od 3 dana prije dolaska. Nije potrebno plaćanje unapred, osim ako je drugačije dogovoreno sa ovlašćenim licem.

5. Zaštita povjerljivih podataka o transakciji:
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici , povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije .Sigurnost podataka prilikom kupovine , garantuje procesor platnih kartica , pa se tako kompletan proces naplate obavlja u sigurnom okruženju

6. Izjava o PDV-u:
PDV je uračunat u cijenu i nema skrivenih troškova.

7. Načini plaćanja:
Moguće je plaćanje na recepciji platnim karticama ili gotovinom.
Moguće je virmansko plaćanje u zemlji i inostranstvu
Dodatna opcija je prihvaćanje platnih kartica za opciju card not present (bez fizički prisustva kartice)
Online plaćanje (WSPAY)

Platne kartice koje prihvatamo su: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro.

Zaštita osobnih podataka

NAJ COMPANY DOO-HOSTEL IZVOR obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiše  kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima  kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  NAJ COMPANY DOO-HOSTEL IZVOR i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje  načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prenosa podataka o ličnosti

Zaštita ličnih podataka u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka Evropskog parlamenta i Savjeta br. 2016/679-Uredba i sprovođenje Opšte uredbe o zaštiti podataka

Monri VSPai, kao izvršilac autorizacije i naplate kreditne kartice, obrađuje lične podatke u svojstvu obrađivača i obrađuje lične podatke u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka Evropskog parlamenta i Saveta br. 2016/679 i prema stroga pravila PCI DSS L1 uredbe o zaštiti podataka i prenosu podataka.

Monri VSPai koristi SSL sertifikat 256-bitne enkripcije i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši nivo zaštite tokom registracije i prenosa podataka.

Lični podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate, odnosno u izvršavanju obaveza iz Ugovora ili na osnovu Ugovora, smatraju se poverljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (ovlašćenje i plaćanje) potrebni su sledeći lični podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-pošta
 • Telefon
 • Adresa
 • Mesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Trajanje kartice
 • Kod CVV kartice

Monri VSPai ne obrađuje niti koristi ove lične podatke osim u svrhe izvršenja ugovora o autorizaciji i fakturisanja.

Monri VSPai garantuje za izvršioce obrade ličnih podataka ispunjenje svih uslova utvrđenih važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti, a posebno preduzimanje svih neophodnih tehničkih, organizacionih i bezbednosnih mera, a to posebno potvrđuje PCI DSS L1 sertifikat. 

Izjava o korištenju Monri WSPay-a

NAJ COMPANY DOO-HOSTEL IZVOR  (prodajno mjesto) koristi Monri WSPay za online plaćanja.

Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.